Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

42-BYM-2017 Konsesjonsordning for abonnementsbasert innkreving av parkeringsavgift via parkeringsapplikasjon

Oslo kommune v/Bymiljøetaten ønsker nå å etablere en ordning med konsesjonsavtale om betalingsløsning for avgiftsparkering.
Samfunnet er på vei mot en stadig mer digital hverdag, med løsninger som gjør hverdagen stadig enklere for sluttbruker. Dette er i tråd med den nye kommuneplanen og generell politisk ønske. For å imøtekomme dette på parkeringsområdet, ønsker vi med denne konkurransen å gjøre byens innbyggere sin hverdag enda enklere.
Bymiljøetaten ønsker at sluttbruker skal ha flere reelle valgmuligheter enn i dag, når det gjelder å betale for kommunens avgiftsbelagte parkeringsplasser. Dette har som formål å skape større konkurranse blant leverandørene, som vil gangne sluttbruker og utvikle markedet. Bymiljøetaten er også opptatt av at kvaliteten på applikasjonene er gode, sikre og brukervennlige.
For å oppnå god konkurranse har vi som mål å inngå avtale om konsesjon med opp til fem kvalifiserte leverandører for betalingsløsning for avgiftsparkering.
Bymiljøetaten er opptatt av å ivareta sikkerheten til sluttbruker som betaler med internettløsningen/applikasjonen slik at blant annet sensitiv informasjon ikke kommer på avveie.
Bymiljøetaten er opptatt av at sluttbruker får en god supportløsning med applikasjonen. Det vil si at det er enkelt å kontakte support, at feil og mangler blir løst på en rask og effektiv måte, og at tilgengligheten er god.
Avtalen vil innebære betalingsløsning av p-avgift via internettapplikasjon/p-app. Det vil si at dette avgrenses mot betaling igjennom sms. Konkurransen inneholder også en del om Interactive voice response (ivr) løsning. Tilbyder kan velge og konkurrerer på en eller begge konkurranser.
Anbud id:
472609
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 19. Juni 2017

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud