Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4445 Siste år
1652 Siste 3 mnd
419 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

43-sam-2009 hukenveien fortau

Registrert Dato: Torsdag 29. April 2010

Samferdselsetaten skal etablere fortau i Hukenveien i Oslo. I nord-vestre enden av veien, i krysset med Ammerudveien ligger Oslo Vei AS, Huken Pukk- og Asfaltverk. Dette medfører en jevn gjennomfart av tungtrafikk. I tillegg kjører det buss langs veien. Med tanke på fotgjengere samt andre myke trafikanter er det sett behov for å sikre ferdsel i området.
Det antas at Hukenveien blir brukt av boligområdet rett sør, både til gjennomfart og som tilkomst til Badedammen og Steinbruvannet. Det er også enkelte bolighus, samt en barnehage langs veien. Blandingen av tyngre kjøretøy og myke trafikanter i alle aldre, medfører sikkerhetsproblemer når de deler samme veibane.
Det vil bli behov for bygging av flere støttemurer på grunn av høydeforskjell til omliggende områder. I tillegg er det behov for rekkverk, trapper, gjerder samt flytting av et mindre uthus.
Ytterligere informasjon er gitt i konkurransegrunnlag med vedlegg som kan lastes ned fra Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere