Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1077 Siste år
351 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

430350 - Reguleringsplan Lutvann leir og Linderud leir

Registrert Dato: Tirsdag 29. Januar 2013

Forsvarsbygg skal utarbeide reguleringsplaner for Linderud leir og Lutvann leir. Linderud leir ligger på vestsiden og Lutvann leir på østsiden av Groruddalen i Oslo kommune. Begge leire ligger mellom etablerte boligområder og marka-grensen, og begge har nærhet til lokalt og regionalt transportnett. Begge leire skal videreføres og leirområdene skal vedlikeholdes og utvikles for Forsvaret.
I den forbindelse skal det utarbeides reguleringsplaner for angivelse av formål og utnyttelsesgrad. Dette innebærer utarbeidelse av skisseplan for diskusjon med bruker, berørte naboer og andre interessenter, fremleggelse av skisseplan for Forsvarsdepartementet innen planforslag fremsendes, forhåndsdrøfting med planmyndigheter og innsendelse av planforslag. Forsvarsbygg ønsker i den forbindelse tilbud på prosjekteringsytelser.
Oppdraget vil bli å utarbeide tilfredsstillende materiale/dokumentasjon for behandling i kommunale reguleringsorganer. Som referanse for innhold i dokumentasjon vises til Arkitektfaglig ytelsesbeskrivelse for Plan og Regulering (NPA 1998). I tillegg til reguleringsplaner for Linderud leir og Lutvann leir skal det utarbeides en utviklingsplan for Lutvann leir.
Oppdraget er av en slik art og kompleksitet at det vil være hensiktsmessig å engasjere en prosjektgruppe med inntil tre ressurspersoner. Ved gjennomføringen av oppdraget er leverandøren forpliktet til å benytte de tilbudte navngitte fagansvarlige personer til utførelsen av oppdraget. Oppdraget vil omfatte flateregulering (ikke bebyggelsesplan). Prosjektgruppen vil arbeide tett sammen med Forsvarsbyggs prosjektgruppe.
Oppdraget er av en slik art og kompleksitet at det vil være hensiktsmessig å engasjere en prosjektgruppe med inntil tre ressurspersoner. Oppdraget påbegynnes ved kontraktsinngåelse (tentativt månedskiftet februar/mars 2013). Planforslag skal oversendes til Plan- og bygningsetaten mai 2013.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere