Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

975 Siste år
237 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

43hav09 - konsulenter forprosjekt - nye kaier kongshavn

Registrert Dato: Mandag 01. Februar 2010

Med utgangspunkt i reguleringsplan for Sydhavna vedtatt 26.08.2009, ønsker Oslo Havn KF å utrede muligheter og løsninger for bygging av nye kaier på Kongshavn. Hele området utenfor Østfoldbanen bestående av utfylte masser, hovedsakelig utfylt gjennom de siste 45 år. Massene er fylt ut på bløt leire av stor dybde. Dybdene til fjell varierer fra 15-90 meter ift. dagens nivå (ca. kote +2 m).
Det skal anskaffes byggetekniske og geotekniske konsulenter innenfor havneanlegg for å utføre følgende hovedaktiviteter:
- Utarbeidelse av plan for grunnboringer/totalsonderinger for gjennomføring av nødvendige/supplerende grunnundersøkelser, for hele Kongshavn området og buffersone i nord.
- Utarbeidelse av et forprosjekt som omfatter byggetekniske og geotekniske vurderinger samt plan for masseforflytning (mudring mm for hele området, jf. kravspesifikasjon i vedlegg 1). Forprosjektet må i tillegg avklare prinsipper for tekniske løsninger og fundamentering i forhold til viktige usikkerhetsfaktorer knyttet til grunnforhold, samt vurdere løsninger for bygging av kaiene på området og spesielt rundt Fjernvarmeanlegget.
- Bistand til konsulenter ved utredning av grunnforhold og havneanlegg ifm detaljreguleringsplan for buffersonen. For ytterlige detaljer henvises det til anskaffelse 5HAV10 ? Kongshavn buffersone ? Detaljreguleringsplan, som utlyses samtidig med denne anskaffelsen.
- Utarbeidelse av søknader om utfylling i Kongshavn Syd og innhenting av nødvendige tillatelser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anskaffelse, Bygging, Fundamentering, Kravspesifikasjon, Utfylling

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 22. Februar 2010