Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

5176206 nedre lillemoen og 5175218 øvre lillemoen - miljøtiltak

Prosjektet består av to lokaliteter, nedre lillemoen og Øvre lillemoen, stjørdal kommune, nord-trøndelag.
nedre lillemoen:
nedre lillemoen, stjørdal kommune, nord-trøndelag ble etablert som mob-lager i 1952 og bestod av et drivstoffanlegg og to lagerbygninger, hvor det ene bygget har inneholdt en verksteddel. Området ble lagt ned i 2000 og senere solgt til stjørdal kommune. Området er regulert til næringsformål, og det skal nå ryddes skrot og avfall etter militær aktivitet på området, masseutskiftes mindre arealer med forurenset grunn, samt rive rester etter tidligere drivstoffanlegg og en nedgravd fyringsoljetank.
Øvre lillemoen:
Øvre lillemoen, stjørdal kommune, nord-trøndelag ble etablert som flyhangar i 1941, og har blitt benyttet som flyhangar fram til på 1990-tallet. Det har også vært et bilverksted i den østre delen av bygget, og i de senere årene har bygget blitt benyttet til lager. Området er solgt til stjørdal kommune, og er regulert til boligformål. Det skal nå masseutskiftes arealer med forurenset grunn, og ryddes etter militær aktivitet på området mht at området er regulert til boligformål.
Anbud id:
61813
 • Sted:
  Steinkjer, Namsos Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Indre Fosen, Nærøysund  Vis alle
 • Registrert:
  Mandag 17. August 2009

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud