Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

5198856-ÅKE-Ombygging tidligere Rådhus, Brattvåggata 15

Tiltaket omfatter ombygging av eksisterende kontorlokale. Kontorlokaler skal bygges om til to enheter for bruk som dagsenter og voksenopplæring med klasserom. Ombyggingen omfatter riving av systemvegger, de- og remontering av himling, utskifting av dører, nye brann- og lydvegger, ombygging av el-anlegg, ombygging av ventilasjonsanlegg og oppdatering av brannvarslingsanlegg og merking av rømningsveger. Samt etablere ny rømningsveg/utgang i yttervegg. Lokalet er i dag oppdelt i cellekontor, møterom etc. Avgrenset av systemvegger fra gulv til himling. Gulvbelegg og himling sammenhengende i hele etasjen. Hovedkonstruksjonen består av prefabrikerte søyler, bjelker hulldekker. Yttervegger av isolerte betongelementer.
For nærmere orientering om prosjektet, entrepriseoppdeling og kontraktarbeidet, se del ii - Kontraktsgrunnlaget. Kontraktens oppstart er satt til 2020-03-09. Det er ønskelig å ferdigstille prosjektet så snart som mulig, og byggetid er et av tildelingskriteriene for kontrakten.
Anbud id:
626244
  • Sted:
    Ålesund, Haram
  • Registrert:
    Tirsdag 21. Januar 2020

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud