Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

60HAV12 - Arkitekttjenester - rammeavtale

Registrert Dato: Onsdag 12. Desember 2012

Oppdragsgiver har behov for arkitekttjenester med faglig tyngde som kan gi råd på alle fagfelt bygge- og anleggsprosjekt. For å bidra til dette søkes det gjennom markedet å finne leverandører som har ansatt personer som er best skikket for de enkelte oppdrag.
«Arkitekttjenester» defineres i denne anskaffelsen vidt, og inkluderer tjenester fra arkitekt og landskapsarkitekt, samt tjenester for design/illustrasjoner. Det skal inngås en rammeavtale for å få tilgang til ressurser for løse følgende oppgaver:
-Planlegging og prosjektering av havneareal, veier, plasser, lagerskur, kontorbygg, trafostasjoner og anlegg mm. Omfatter alle arkitekt- og landskapsarkitekttjenester fra mulighetsstudier/skisseprosjekter til prosjektering og byggemelding mm.
-Kart, faseplaner og illustrasjoner mm i samråd med Oslo Havns egne ansatte eller tilknyttede ressurser. Herunder utarbeidelse av ulike typer kart og illustrasjoner av planer for havna ved behov; bl.a. for foredrag, publikasjoner samt til informasjon i og utsmykking av Oslo Havns KFs lokaler.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere