Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

630704 Gipø Vest - Hovedombygging

Anskaffelsen er basert på totalentreprise med grunnlag i ns 8407. Prosjektet består av prosjektering og hovedombygging til dagsenter, kafe, helserelatert utleie og apotek/ dagligvare/ butikk el. (1. Etg) og omsorgsleiligheter (2. Og 3. Etg). Kjeller er planlagt benyttet til bortsettingsarkiv, lager, tekniske rom, renhold, kontorer, bomberom og aktivitetsrom dag­senter m. m.
nøtterøy kommunestyre vedtok den 30. 10. 13 å beholde bygningsmassen til tidligere Gipø sykehjem, og ombygge bygningsmassen til annen bruk. Bygningsmassen tilknyttet tidligere Gipø sykehjem består av to hovedbygninger, Gipø Øst og Gipø Vest, med tilhørende mellomgang. Denne anskaffelsen gjelder ombygging av Gipø Vest, tilliggende rom mellomgang Øst/Vest, samt tilhørende utomhusarealer og parkeringsanlegg ihht denne anskaffelse og dets vedlegg. Anskaffelsen inkluderer videre opsjoner ihht. Prisskjema.
Gipø Vest ble innviet som aldershjem/pleiehjem 7. Desember 1963. Bygget er i fire etasjer og består av underetasje og 3 etasjer tidligere innredet som sykehjem. Det skal rives inn til betongkonstruksjonen og bygges videre opp igjen i henhold til tek 17 med nye tekniske anlegg. Totalt areal er ca. 4750 kvm. Varmesentralen er renovert og bygd om i 2017 i forbindelse med Gipø Øst hovedombygging, det samme gjelder for arkivrom etablert i 2017 hvor det kun er behov for oppgradering av tekniske anlegg. Bomberommet er ikke inkludert i prosjektet, men tiltransporteres om behov for oppgradering på ett senere tidspunkt i prosjektet
Planlagt oppstart er august 2019 med ferdigstillelse november 2020. Overtakelse og innflytting i november 2020.
Anbud id:
575508
  • Sted:
    Færder
  • Registrert:
    Fredag 29. Mars 2019

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud