Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

72135 regjeringskvartalet r4, oppgradering ventilasjon, entreprise k201, k301, k401

Eksisterende ventilasjon i R4 tilfredsstiller ikke dagens krav og skal derfor oppgraderes. Etappe 1 omfatter byggets søndre del som har en grunnflate på ca 560 m² i 6 etasjer. Etappe 2 omfatter byggets nordre del og er med som opsjon i denne konkurransen. Det skal utføres tilsvarende arbeider i den nordre delen som i den søndre, men ventilasjonsrommet skal plasseres i en av underetasjene.
K201:
De bygningsmessige arbeidene omfatter etablering av et nytt teknisk rom på takplan for et nytt ventilasjonsaggregat plassert på nye stålbjelker for lastføring ned i eksisterende fasadesøyler. Nye ventilasjonskanaler skal føres ned i etasjene gjennom 2 nye sjakter og forgrenes langs korridor og inn til hvert cellekontor. Entreprisen omfatter også utskifting av himling i korridorer.
K301:
De vvs-tekniske arbeidene omfatter i hovedsak vvs-arbeider i forbindelse med etablering av nytt ventilasjonsrom, nye sjakter og ny ventilasjon i kontoretasjene. En del eksisterende installasjoner skal rives eller legges om. Varme- og kjølebatteri i ventilasjonsaggregatet skal tilknyttes eksisterende vannbårent varme- og kjøleanlegg i bygget.
K401:
De elektrotekniske arbeidene omfatter i hovedsak ny belysning i korridorer i de områdene som blir berørt av omlegging til ny ventilasjon. Eksisterende armaturer montert på vegg demonteres. Det vil bli noe omlegging av kabel kanaler rundt ny sjakt i hjørnekontor samt noe tilpasning av kabelbroer utenfor hjørnekontor. Det skal etableres ny styring av lys i korridorer. Tilførsel til nytt aggregat legges fra hovedtavle i kjeller.
Anbud id:
62345
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Fredag 21. August 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud