Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

75535 OUS KLM Avd for Farmakologi Analysator Multiplex masssarray - Med delkontrakter i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

75535 OUS KLM Avd for Farmakologi Analysator Multiplex masssarray - Med delkontrakter

Institutt for farmakologi ved Oslo universitetssykehus har til hensikt å anskaffe et instrument som er egnet for effektiv og fleksibel dna-genvariant og metyleringsanalyser for farmakogenetiske formål. Instrumentet må kunne betjene standard og spesialdesignede kitpaneler, det må være fleksibelt med hensyn til settkonstruksjoner (dvs. Kombinasjoner av genvarianter), og det må være integrert med brukervennlig programvare for datainnsamling, tolkning og rapportering. Instrumentet må ha kapasitet til å kjøre minimum 15 genvarianter i minst 3 forskjellige gener (inkludert kopiantallsvariasjoner) i 10 kliniske prøver med maksimal behandlingstid 10 timer. Forventet antall analyser per år vil være 1000 til 5000 analyser. Systemet skal tilby det komplette analytiske repertoaret som er oppført i vedlagte tabell 1. De farmakogenetiske genotype-panelene må være tilgjengelige som standard eller tilpasset panel og analyseres validert.
Systemet skal gi muligheten til å designe tilpassede paneler inkludert utvalgte gener og varianter fra tabell 1, med fleksibilitet med hensyn til kombinasjoner.
Systemet skal kunne gi kvantitativ vurdering av endringer i graden av dna-metylering (ned til 5-10% forskjell).
Systemet skal ha en høy kapasitet for analytisk gjennomstrømning og kort omsetningstid fra ekstraksjon av dna til rapporterbart resultat (inkludert testing av minst 15 klinisk relevante genvarianter i CYP2C19, CYP2C9 og CYP2D6, inkludert CYP2D6 kopiantallsvariasjoner, i 10 pasienter med en maksimal behandlingstid på 10 timer.)
Systemet skal ha brukervennlig programvare for datainnsamling, tolkning av resultater og konvertering til kommuniserbare genotypebeskrivelser og klinisk nyttige genotypeanotasjoner. Muligheten for forenklet eksport av resultatene via lims (laboratorieinformasjonsstyringssystem) er avgjørende.
Programvare for assay design / utvikling må leveres. For eksempel riktig analyse av en kontrollprøve.
Anbud id:
623362
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 22. Desember 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud