Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

75732 OUS NVR Nevrokirurgisk avd./ Endoskopirack

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

75732 OUS NVR Nevrokirurgisk avd./ Endoskopirack

Ved Nevrokirurgisk avdeling Rikshospitalet, Oslo universitetssykehus hf (ous hf) utføres det endoskopisk transsphenoidal skallebasekirurgi med 4 mm optikker (0, 30, 45 grader).
Avdelingen bruker i dag icg (IndoCyaninGreen) for å framstille sirkulasjon i blodårene og anser dette som en særdeles nyttig teknologi i pasientbehandlingen.
Oslo universitetssykehus hf ønsker å avdekke hvilke leverandører som pr dags dato kan tilby ovennevnte optikker med icg-funksjonalitet. Det ønskes høyest mulig oppløsning på bildet, som kirurgen skal jobbe etter.
Optikken som tilbys skal fortrinnsvis tilfredsstille alle relevante direktiver og standarder. Slik dokumentasjon kan for eksempel være Samsvarserklæring(-er) (Declaration of Conformity).
ous har, dersom det ikke kan tilbys ce-godkjente optikker, selv anledning til å spesialgodkjenne utstyr for eget bruk; som f. Eks er fda-godkjent. nødvendig dokumentasjon må sendes Oppdragsgiver, idet man melder at man er en potensiell tilbyder.
All kommunikasjon gjøres via Mercell-portalen.
Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. når du er inne på konkurransen skal du velge fanen «Kommunikasjon». Klikk deretter på ikonet "Ny melding" i menylinjen. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og trykk deretter på "Send". Oppdragsgiver mottar så meldingen din.
Hvis det er et spørsmål som angår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved å gi svaret som en tilleggsinformasjon. Tilleggsinformasjon er tilgjengelig under fanen «Kommunikasjon» og deretter under fanen «Tilleggsinformasjon». Du vil også få en e-post med en link til tilleggsinformasjonen.
Svarfrist er: 18. 03. 2021 kl. 10: 00
Anbud id:
704185
  • Sted:
  • Registrert:
    Søndag 7. Mars 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud