Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

75837 HSØ Lineærakseleratorer

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

75837 HSØ Lineærakseleratorer

Veiledende kunngjøring:
75837 - hsØ Lineærakseleratorer
Anskaffelsens omfang:
Det planlegges anskaffelse av moderne og fremtidsrettet utstyr (hardware og ev. nødvendig software) for strålebehandling basert på lineærakseleratorteknologi til Helse sør-Øst. Konkurransen vil omfatte anskaffelsen er fem stråleterapimaskiner til ous og to lineærakseleratorer til hver av de nyetablerte stråleterapienheter i Drammen (Vestre Viken), Skien (Sykehuset Telemark, sthf), lørenskog (ahus) og Kalnes (Sykehuset Østfold, sØ).
Oppdragsgiver vil åpne for at det kan tilbys flere typer lineærakseleratorer innen tilbudet, men maskinene må oppfylle dublett - eller triplettkonsepter med eksisterende eller nye maskiner i det enkelte helseforetak.
Tiltenkt bruk:
Den totale maskinparken skal kunne levere et komplett spekter av moderne stråleterapiteknikker med høy geometrisk presisjon, stereotaktisk strålebehandling, gating, elektronbestråling og adaptiv strålebehandling. Alle maskinene skal leveres med gode, effektive og integrerte løsninger for bildeveiledet stråleterapi (igrt). Det må kunne forutsettes behandling av 25-30 pasienter pr. Arbeidsdag på hver maskin.
Leverandørpresentasjon:
Det inviteres til presentasjon av aktuelt utstyr mandag 15. Juni på Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet
Interesserte tilbydere bes om å kontakte prosjektleder Kjell Ove Tangen via kommunikasjonsmodulen i Mercell snarest og senest den 05. 06. 20 kl. 12. 00.
Presentasjonen må foregå på skandinavisk eller engelsk.
Anbud id:
647663
  • Sted:
  • Registrert:
    Torsdag 28. Mai 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud