Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

75907 OUS Ny Storbylegevak Bildedannende utstyr Røntgenutstyr

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

75907 OUS Ny Storbylegevak Bildedannende utstyr Røntgenutstyr

Apparatene skal benyttes til akutte thorax og abdomenundersøkelser, samt ortopediundersøkelser av axial skjelett og ekstremiteter, men også til kontroller og utredninger av voksne og til dels barn. Vi ønsker et fleksibelt system som tillater stor grad av improvisering og som er fleksibelt i bruk.
røntgenapparatet må leveres med takhengt røntgenrør med mulighet for tilt og rotasjon av røret, samt tilhørende justerbart pasientbord med flytende topplate. Pasientbordet må ha pedalbetjening som kan betjenes fra begge sider av bordet. Veggbuckey bør inneha horisontal tiltfunksjon.
røntgenrøret og veggbuckey må kunne senkes ned mot gulv for blant annet undersøkelser av stående ankler. Det ønskes display på rør for visning av pasientdata og undersøkelse. Det bes om både stor og liten trådløs detektor med raster eller digitalt alternativ til raster. Detektorene bør være av lav vekt og høy brukervennlighet.
Det benyttes ofte senger og bårer inn og ut av røntgenlabene våre og utstyret må derfor være robust. Det registreres årlig over 62. 000 henvisninger til konvensjonelle røntgenundersøkelser på Legevakta derfor vil brukervennlighet, robusthet og systemets driftssikkerhet tillegges høy viktighet. røntgenapparatene vil bli driftet døgnet rundt og skal kunne brukes effektivt i et høyt tempo.
Bilder skal kunne overføres til avdelingens digitale bildearkiv/pacs-system med bruk av dicom. Likeledes skal arbeidslister kunne hentes med bruk av dicom.
Anbud id:
770731
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 26. November 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud