Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

76018 UL MED Gastromedisinsk avd./Engangs duktoskop

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

76018 UL MED Gastromedisinsk avd./Engangs duktoskop

Gastromedisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus hf (ous hf) bruker engangs duktoskop i pasientbehandlingen.
Det anslås at det i 2021 vil gjøres i underkant av 100 slike pasientbehandlinger.
Endoskopisk undersøkelse spesielt for svulst og stein i galle- og bukspyttkjertel kan gjøres med et såkalt duktoskop. Dette er et tynt, fleksibelt endoskop som føres igjennom biopsikanalen på duodenoskopet og så via papillen i tolvfingertarmen til galle- eller pankreasgang. Duktoskopet gir muligheter for inspeksjon (bilder), biopsi og knusing av steiner ved hjelp elektrohydraulikk (ehl) eller laser.
i forbindelse med galleoperasjoner kan det være behov for å føre et duktoskop inn igjennom gangen mellom galleblære og gallegang for å behandle steiner. Dette kan være en god løsning hos pasienter som er slankeoperert, og anatomien er endret, slik at et duodenoskop ikke kan brukes på samme måte som ellers. i tillegg vil steiner i gallegangen som oppdages i forbindelse med fjerning av galleblæra (operasjon) kunne behandles i samme seanse. Her trenger man kortere duktoskop enn de som skal anvendes igjennom et standard duodenoskop.
ous hf, Ullevål har i dag en Boston Generator ds (Spyglass) og en Walz stenknuser (ehl) med tilhørende fiber for steinknusing. Begge typer engangsskop som skissert ovenfor (lang og kort type) må være kompatible med ovennevnte generator og stenknuser.
ous hf ber om at potensielle tilbydere, som har slike engangs duktoskop, kommunisere dette til Oppdragsgiver.
All kommunikasjon gjøres via Mercell-portalen.
Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. når du er inne på konkurransen skal du velge fanen «Kommunikasjon». Klikk deretter på ikonet "Ny melding" i menylinjen. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og trykk deretter på "Send". Oppdragsgiver mottar så meldingen din.
Hvis det er et spørsmål som angår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved å gi svaret som en tilleggsinformasjon. Tilleggsinformasjon er tilgjengelig under fanen «Kommunikasjon» og deretter under fanen «Tilleggsinformasjon». Du vil også få en e-post med en link til tilleggsinformasjonen.
Svarfrist: 10 dager etter at konkurransen er kunngjort på ted.
Anbud id:
711542
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 9. April 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud