Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

76257 OUS Nasjonalt screeningprogram Gastromedisinsk poliklinikk - Med delkontrakter

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

76257 OUS Nasjonalt screeningprogram Gastromedisinsk poliklinikk - Med delkontrakter

I forbindelse med det nasjonale screeningprogrammet for tarmkreft (crc screening) skal ous hf gå til anskaffelse av 3 stk. Koloskopirack med skopguide, 2 stk. Frittstående skopvaskemaskiner og tørkeskap for totalt 12 fleksible skop til Gastromedisinsk poliklinikk, Gastromedisinsk avdeling/Ullevål fra Olympus Norge as.
Tre nye skopirom skal etableres for dette screeningprogrammet.
Gastromedisinsk avdeling utreder og behandler pasienter med alle typer lidelser i mage-/tarmkanalen, leveren, galleveiene og bukspyttkjertelen.
Gastromedisinsk poliklinikk er en av de største i Norge og utfører et stort antall undersøkelser med kvalifiserte fagfolk på høyt internasjonalt nivå. Skopparken deres er mangfoldig og brukes på tvers av de ulike rommene for best mulig utnyttelse av utstyret.
Personalet roterer mellom de ulike rom og enheter og standardisering av utstyret gir effektiv drift og god pasientsikkerhet. Inkludering av de tre nye screeningrommene i dagens drift, for en optimal utnyttelsesgrad og nyttegjøring av skopparken, er essensielt. Nye skop, rack og skopguide må være kompatible med eksisterende utstyr på poliklinikken.
Poliklinikken er standardisert med endoskop, endoskopirack og skopguide fra Olympus Norge as.
i forbindelse med tarmscreening er det et formelt krav at skopene skal kunne spores, da dette er viktig med tanke på eventuelt smitteoppsporing. Oslo universitetssykehus hf benytter pr dags dato eksisterende bilde- og videolagringssystem Endobase for sporing av vaske- og tørkeprosessen av endoskop, noe som gir en full kontroll av rengjøringsprosessene. Dette muliggjør at sykehuset kan spore bruken av skop til den respektive pasient. Endobase kommuniserer pr dags dato kun med skopvaskemaskinene og tørkeskapene (for fleksible skop) levert av Olympus Norge as.
Ut fra et smittehensyn er det ikke mulig å ha en delt eller delvis funksjon på dette.
Tekniske krav i forhold til eksisterende utstyr, pasientsikkerhet, driftsform, ressursbruk, smittesporing og opplæring av personale på de ulike enhetene er lagt til grunn for valg av Olympus Norge as som leverandør.
Innsigelser må meldes innen 11 dager etter kunngjøringsdato på ted.
Anbud id:
766980
  • Sted:
  • Registrert:
    Torsdag 11. November 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud