Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
264 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

9-BYM-2013 Konsulentbistand til bygge- og anleggsprosjekter

Registrert Dato: Tirsdag 22. Januar 2013

For å kunne gjennomføre tiltakene som er planlagt de neste årene har Bymiljøetaten behov for å leie inn ekstra prosjektlederkapasitet. Prosjektlederne vil være tilknyttet Seksjon for Bygg og anlegg i Investeringsavdelingen i Bymiljøetaten (BYM). Investeringsavdelingen ivaretar planlegging og bygging av alle investeringsprosjekter i BYM. Seksjon for Bygg og anlegg har i hovedsak ansvar for alle investeringsprosjekter på idrettssiden fra planlegging til ferdigstillelse. Oppgavene omfatter både rehabilitering av idrettsanlegg og planlegging og bygging av alle typer idrettsanlegg fra mindre nærmiljøanlegg, streetbasketanlegg, skateanlegg, ballbinger, kunstgressbaner til større anlegg som flerbrukshaller og badeanlegg. Seksjonen er også ansvarlig for utarbeidelse av konseptvalgutredninger (KVU) og styringsdokumenter i henhold til Oslo kommunes nye investeringsprosesser.
Prosjektlederne vil få et spesielt ansvar for idrettsprosjekter men kan også tildeles andre investeringsprosjekter innenfor avdelingens ansvarsområde (Park, friområder, vei og kollektivtrafikk). Det er også ønskelig med erfaring i utarbeidelse av konseptvalgutredninger(KVU) og styringsdokumenter i hht. Oslo kommunes regime for investeringsprosesser.
Investeringsavdelingen søker to prosjektledere som kan arbeide bredt innenfor avdelingens ansvarsområde, og som innehar både bygg- og anleggskompetanse. Det er spesielt ønskelig med kompetanse og erfaring fra prosjektering og bygging av idrettsanlegg.
Oppdragsgiver ønsker tilbud på inntil 3 konsulenter i 100 % stilling. Det er ikke krav til at en leverandør skal tilby mer enn 1 konsulent. Konsulentene vil ha følgende oppgaver:
? Prosjekteringsledelse. De vil ha ansvar for å lede arbeidet med detaljprosjektering og byggeplaner.
? Selve arbeidet med detaljprosjekteringen settes ut til eksterne konsulenter. Arbeidet vil da bli prosjekteringsledelse, kontraktoppfølging og kvalitetssikring av planer- og tegninger.
? Prosjektledelse. Konsulenten kan også tilordnes rolle som prosjektleder og få ansvar for ledelse av enkelte investeringsprosjekter.
? Byggeledelse. Byggearbeider settes ut til konkurranse. Konsulentene vil få ansvar for utarbeidelse av konkurransegrunnlag, kontraktsinngåelse og kontraktsoppfølging, samt kvalitetssikring av byggearbeidene.
Utgangspunkt for oppdraget er at prosjektleder skal arbeide i 100 % stilling. Om det ikke er mulig å tilby 100 % stilling er det anledning å tilby en lavere stillingsprosent dog ikke lavere enn 80 %. Prosjektlederen vil få arbeidsplass i Bymiljøetaten Utviklingsdivisjonen, og følge de samme arbeidstidsordninger som vanlig ansatte (37,5 t i uka). Det er ønskelig med oppstart så raskt som mulig etter kontraktsinngåelse.
Konsulentene vil også kunnes tillegges andre oppgaver innenfor avdelingens ansvarsområde etter behov.