Anleggsgartner, Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

590 Siste år
308 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

900512 Røstbakken - Jens Olsen gate og 900513 Jens Olsens gate - Strandvegen RA

Registrert Dato: Tirsdag 02. Juli 2019

Ledningsnett som skal detaljprosjektertes er lokalisert på sør Tromsøya. Traséen skal videreføre hovedvannledningen fra avslutning av første etappe på Røstbakktoppen videre ned Mellomvegen, Jens Olsens gate til Strandvegen renseanlegg og ut i sjø. I samme ledningstrasé skal eksisterende forsyningsledning for vann fornyes og eksisterende fellessystem separeres med etablering av ny hovedstruktur for spillvann og overvann.
Detaljprosjektet skal også omfatte fornyelse av VA struktur i Hagavegen nord, Austadvegen, mindre del av Grønlivegen inn mot Røstbakken og Triangelen.
I samarbeid med Tromsø kommune veg skal det etableres nytt fortau med vegbelysning fra Røstbakktoppen og ned til krysset med Mellomvegen iht. reguleringsplan nr. 1709 «Fortau Røstbakken». Det forutsettes full oppbygging av alle veger i gravetraséene. Vegen skal detaljprosjekteres som flomveg fra Røstbakktoppen til sjø. Oppdragsgiver forutsetter at tilbyder skal følge opp prosjektet i utførelsesfasen.
Detaljprosjekteringen omfatter:
- Ny hovedstruktur for både vann- og avløpssystemene
- Etablering av nye og forlengelse av eksisterende overvanns- og overløpsledninger til sjøOpparbeidelse av ny veggrunn, nytt regulert fortau og fornying av gatelysbelysning
- Identifisere og håndtere eksisterende lednings- og kabelanlegg som på en eller annen måte kan ha betydning for arbeidene som skal utføres. Med dette forstås flytting, omlegging og nyanlegg.Fornying av VA ledninger i Austadvegen, Hagavegen nord, del av Grønnlivegen inn mot Røstbakken og Triangelen.
-
I prosjekteringen skal det vurderes samtidig utførelse av to separate entrepriser hvor en av dem har koordineringen for samordning, der dette er behov.
For utvidet beskrivelse av ledningsanlegget se del 2 kap C.2. Tekniske beskrivelser