Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

91-BYM-2018 Ensjø torg og fortau Ensjøveien

Etablering av Ensjø torg er et viktig og sentralt byplangrep i den omfattende og pågående transformasjonen av området rundt Ensjø t-banestasjon. Transformasjonen, overordnede planer og føringer for Ensjø er vedtatt i reguleringsplan for «Tyngdepunktet» og inngåtte utbyggingsavtaler mellom Oslo kommune og grunneierne i planområdet. Oslo kommunen v/Bymiljøetaten har fått gjennomføringsansvar for Ensjø torg og Ensjøveien.
Ensjø torg er det sentrale byrommet på Ensjø. Utformingen av Ensjø torg har tatt utgangspunkt i at torget skal fungeres som det sentrale offentlige plassrommet og møtestedet på Ensjø. Torget danner en plass foran hovedinngangen til Ensjø t-banestasjon og avgrenses av ny bolig og næringsbebyggelse i øst og vest. Mot nord avgrenses torget av Ensjøveien. Hovinbekken som er åpnet gjennom Ensjø skal ende opp i et vannspeil på Ensjø torg før bekken videreføres i rør til Jordal. Overflater, materialvalg, møblering etc er sikret en god arkitektonisk kvalitet og høy standard.
Nytt fortau langs Ensjøveien etableres som en følge av ferdigstillelse av ny bebyggelse langs Ensjøveien. Fortauet og byggets ulike inngangssoner tilpasses og det skal etableres grøntrabatt med gatetrær, regnbed samt parkeringslommer for hhv varelevering og parkering for el-bil.
Prosjektet omfatter også noe omlegging av eksisterende kabler langs Ensjøveien.
Anbud id:
548328
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 25. September 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud