Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maler, Murer, Riving, Snekker, Stålarbeider, Taktekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

96001 høgskolen i bergen, k203 oppgradering teglbygg

Statsbygg har fått i oppgave fra Kunnskapsdepartementet (kd) å bygge nytt bygg for høgskolen i Bergen. Bygget er planlagt med brutto-arealramme på ca 51 000 kvm inkl parkering i underetasjen. Formålet med utbyggingen er samlokalisering av tre avdelinger: Ingeniørutdanning, lærerutdanning og helse- og sosialfag. Skolen bygges for ca 4400 studenter og 500 ansatte. Byggeprosjektet består av 4 stk eksisterende, verneverdige verkstedbygninger i tegl fra ca 1910 og et nybygg som slynger seg rundt disse.
Entreprise K203 oppgradering av teglbygningeromfatter arbeider forbundet med rehabilitering til tett hus for disse 4 verneverdige eksisterende teglbygningene. Entreprisen omfatter blant annet: riving, utbedring av originale stålkonstruksjoner (søyler, takstoler og åser), oppgradering innvendig og utvendig av eksisterende teglvegger, nye tak, oppgradering av eksisterende vinduer og supplering med nye vinduer i vegger og yttertak, oppgradering av gamle porter samt supplering med nye vindusfelt og vindusfelt med dører i eksisterende portåpninger.
Det kan bli aktuelt å dele opp kontrakt k 203 i tre delkontrakter (kontraktene K203 Riving og forberedende arbeider, K203 Murarbeid og K203 tømrerarbeid, vinduer og dører), og som følge av dette er det anledning til å gi tilbud på kun deler av kontrakten. Dersom kontrakt K203 blir delt opp og tildelt flere, vil det kunne blir aktuelt å tiltransportere en eller flere av deltkontraktene til en av entreprenørene. For ytterligere informasjon om deltilbud og tiltransport, vises det til konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
98083
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 27. Mai 2010

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud