Transport i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1333 Siste år
488 Siste 3 mnd
119 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

972/10 ambulansetjeneste i soknal og lund kommune

Registrert Dato: Mandag 31. Mai 2010

Helse Stavanger HF skal sikre en forsvarlig ambulansedrift innenfor Dalaneområdet. Det er i den forbindelse ønskelig å knytte seg til en eller to avtalepartnere for å ivareta et lokalt tilbud om ambulansetjeneste i Sokndal og Lund kommune. Leverandører kan gi tilbud som omhandler ett eller begge steder.
Leveranse 1: Ambulansetjeneste Sokndal kommune
Omfanget av tjenesten i Sokndal kommune er beregnet til 360 oppdrag og 2,75 timer gjennomsnittlig tjenestetid per oppdrag. Vaktordning er hjemmevakt hele døgnet
I 2009 var ca 35 % transporter mellom Dalaneområdet og SUS. Øvrige oppdrag er i hovedsak lokale transporter eller transporter mellom Lund og Flekkefjord. Fordeling av oppdrag på hastegrad er: akutt 19 % haster 33 % og vanlig 48 %.
Leveranse 2: Ambulansetjeneste i Lund kommune
Omfanget av tjenesten er beregnet til 300 oppdrag og 3 timer gjennomsnittlig tjenestetid per oppdrag. Vaktordning er hjemmevakt hele døgnet
I 2009 var ca 40 % transporter mellom Dalaneområdet og SUS. Øvrige oppdrag er i hovedsak lokale transporter eller transporter mellom Lund og Flekkefjord. Fordeling av oppdrag på hastegrad er: akutt 24 % haster 37 % og vanlig 39 %.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Leverandører, Leveranse

Hauge I Dalane, Rogaland

Avsluttet: Tirsdag 29. Juni 2010