Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Aktiviteten Killingrud

Nek eier en tomt i nærheten av Solberg skole i Killingrudalleen 10, og ønsker å etablere et nytt bygg som skal romme aktivitetssenter for personer med utviklingshemming. Bygget er planlagt over to etasjer, og med et totalt arealbehov anslått til ca 875 kvm. Fotavtrykket for bygget er anslått til ca. 450 kvm.
Det skal legges opp til 5 aktivitetsrom, hvor et større rom er tenkt å være et kombinert kino- og undervisningsrom. i tillegg skal det inngå et større kjøkken/fellesrom, et hvilerom, et sanserom og et skjermingsrom.
i tillegg skal det være et stort fokus på uteområde med etablering av forskjellige aktiviteter; et skjermet uteområde i bygningsmassen, gapahuk, bålplass, urte- og sansehage.
Alle grensesnitt mot infrastrukturanlegg så som veg, vann og avløp, overvannshåndtering, strøm, tele og data mm skal ivaretas av tilbyder. i dette ligger også all kartlegging av tilkoblingspunkter og krav samt kommunikasjon mot de respektive etater og alle kostnader knyttet til dette. Rene tilknytningsavgifter faktureres til og dekkes av nek direkte.
Tilbyder er ansvarlig for å levere en komplett leveranse, herunder rivesøknader, prosjektering og forberedelse av ig søknad og deretter utførelsesfase, i henhold til funksjonsbeskrivelsen som følger av konkurransegrunnlagets vedlegg 1.
Anbud id:
488209
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Lørdag 23. September 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud