Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

848 Siste år
210 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

AL-19-03 Bredbånd

Registrert Dato: Mandag 20. Mai 2019

Omfanget av anskaffelsen skal dekke høyhastighetsbredbånd til de adresser som er oppgitt som husstander i vedlagt adressegrunnlag, i henhold til vedlagte kravspesifikasjon Oppdragsgiver har til hensikt å bygge bredbåndsinfrastruktur i områdene Follia og Vestate.
Alvdal kommune har bevilget egne midler til utbyggingen.
Alvdal kommune kommer ikke til å pålegge husstander som kobler seg på en egenandel til kommunens bidrag, men det settes et tak på leverandørens tilkoblingsavgift. Denne er begrenset oppad til 4990,- inkl. mva.
For komplett oversikt over området som er del av anskaffelsen og tekniske krav, henvises det til vedlagte kravspesifikasjon og øvrige dokumenter med oversikt over områdene.
Det kreves at 100% av oppgitte adresser dekkes av tilbudet, for å kunne ansees som et komplett tilbud. Dersom enkelte adresser viser seg svært fordyrende å bygge ut, vil dette bli et tema i forhandlinger. Tilbyder bes vise hvilke adresser som eventuelt er svært fordyrende og hva disse adressene koster.
Terskel for gjennomføring av kontraktsarbeidene, vil være ved 65% «take-rate» ved salg. Dette beregnes ut ifra adresselistene som oppdragsgiver har benyttet i konkurransegrunnlaget.  


Er du interessert i lignende oppdrag?Registrer Bedrift