Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

636 Siste år
221 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ANB 13-06: Oppbygging og leveranser av satellittdata-tjenester for tropiske skogland

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mars 2013

Tjenestens basisinnhold består av følgende elementer:
1. Å etablere/videreutvikle GFOI-funksjonalitet for å hente inn, lagre/mellomlagre og prosessere store mengder (nasjonal-skala) satellittdata, samt sørge for rutinemessige leveranser av satellittdata og/eller satellittbaserte produkter til REDD+ implementerende land.
2. Det forutsettes nært samarbeid mellom leverandøren og forskningsmiljøet som vinner NRS- konkurransen om å utvikle en pre-prosesseringskjede for optiske satellittdata i 2013. En sentral oppgave for leverandøren vil være å bistå forskningsmiljøet aktivt i testkjøring og klargjøringsarbeidet for operasjonalisering av den optiske pre-prosesseringskjeden.
3. Bidra i å koordinere opptak og innhenting av GFOI-data. Det forventes at leverandøren skal koordinere bestilling av spesifikke satellittdata innen GFOI ved behov, samt fungere som GFOI sitt kontaktpunkt ovenfor leverandørene av kommersielle satellittdata.
4. En sentral oppgave for leverandøren vil videre være å arbeide sammen med SDCG i forhold til å avdekke muligheter for tilgang til nye kilder av satellittdata (optisk og radar) for GFOI.
5. Leverandøren skal arbeider med SDCG i forhold til å kartlegge, demonstrere og dokumentere effektive kanaler for organisering av distribusjon av satellittdata og/eller skogprodukter til REDD+ Implementerende land, institusjoner og organisasjoner.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Distribusjon, Kontaktpunkt, Leveranser

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 19. April 2013