Blikkenslager, Entreprenør, Snekker, Taktekker, Torvtak i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

690 Siste år
231 Siste 3 mnd
77 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud bytte av tak

Registrert Dato: Fredag 20. Mai 2011

Eierseksjonssameie ønsker å motta anbud på skifting av yttertak for husene Bjødnabakkvegen.
Hva det gis anbud på:
Skifting av yttertak på to like bygg med fire leiligheter i hver. Byggene er satt opp i 2,5 etasjers høyde og har en grunnflate på 150 m2. Det er saltak dekket av torv. Takflate på hvert bygg er i takst anslått til 240 m2 og samlet takflate er da 480 m2. Se vedlagte tegning av tak.
Torv, torvplast og papp må fjernes. En regner med at torven i all hovedsak kan gjenbrukes. Det skal gis anbud på legging av heldekkende membran og taket skal forøvrig settes i stand slik det var med underlagspapp, torvplast og torv.
Det vurderes også å øke luftespalte mellom isolasjon og yttertak. En ber derfor om at det gis anbud uten øking av luftespalte og med øking av luftespalte. Ved øking av luftespalte må i tillegg yttertaket fjernes, sperrene må lektes opp, og krysslektes slik at en får ventilasjon ut i gesimsene. Det må legges nytt bordtak – evt bruke det meste av det som ble revet.
Det forutsettes at entreprenør har ansvar for å sikre byggene mot lekkasje under arbeidet, og på annen måte sikre bygg og personell mot skader. Entreprenør er også ansvarlig for opprydding etter utført arbeid.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere