Arkitekt i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

418 Siste år
136 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud for arkitekttegning av kjeller.

Registrert Dato: Torsdag 05. November 2009

Anbud ønskes for arkitekttegning for kjeller i rekkehus. Kjelleren skal ikke benyttes om oppholdsrom, men skal kun benyttes som lager/kontor.

Rekkehuset går over 2 etasjer og er fundamentert på grunnfjell hvor grunnmuren deler jordkjelleren i to. Rekkehuset står i en skråning. Den ene delen av jordkjelleren har høyde under taket varierende fra 2.2 meter til 5 meter og har golvflate som er på omtrendt 12 x 3 meter - denne delen av jordkjelleren ønskes utbedret. For å få tilstrekkelig takhøyde må det fjernes omtrendt 15 m^3 fjell - denne massen kan trolig plasseres i samme rom dersom det er teknisk mulig å bygge kjeller på pillarer (ved hjelp av stolepesko eller tilsvarende festet på grunnfjellet).

Adgang til jordkjeller er via lem fra utsiden av rekkehuset. Jordkjelleren nås via nedgang fra inngangspartiet og har takhøyde på omtrendt halvannen meter og her er det et hull i grunnmuren som skal utvides for å gi adgang til den delen av jordkjelleren som ønskes utbedret. Dette hullet er tenkt benyttet som rømningsvei.

Etter kjelleren er utbygget er det tenkt å ha adkomst til kjelleren via kjellerlem fra rom i 1. etasje i rekkehuset. Dette er skissert på vedlagt tegning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt

Arkitekttegning, Jordkjeller, Kjeller, Oppholdsrom, Rekkehus, Skråning, Varierende

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 01. Desember 2009