Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1314 Siste år
341 Siste 3 mnd
112 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud planering tomt os i hordaland

Registrert Dato: Mandag 17. Januar 2011

Planlegger å bygge hus med grunnmur på skråtomt (86/99). Vil i første omgang starte med grunnarbeidet inkludert vei og planering til husbygging. Tomten har mindre mengder jord som må flyttes noen hundre meter. Det kreves i midlertidig mye sprenging på tomten, kanskje 4-500m3, men dette må videre beregnes av entreprenør. Veien blir knyttet til fellesvei i nordøst sammen med bruk 86/67 med en kraftig sving som må utvides på eksisterende vei med store steinblokker sprengt fra tomten. Veien skal videre gå langs fjellsiden nedenfor bruk 86/67 mot sørvest over bruk 86/4. Ved grensen til tomten (86/99) skal veien deles i to en til oppsiden av huset og en på nedsiden av huset til garasje. Det skal videre sprenges ned sørvest for huset for fremtidig vei ned til gårdsbruk. Høyden på planeringen der huset skal stå må planlegges ut i fra høyde på plen på oppsiden som skal være ca i plan med hovedetasjen på huset. Tomten skal dreneres mot elv i sørvest. Topplag med subus fra tomt, pukk og grus for fremtidig grøfting til strøm, vann og avløp.
Ønsker herved tilbud på graving, sprenging, bygging av vei og planering av tomt klar for grøfting. Vedlagt kart over planene.
I samme periode skal en tomt i samme området (skravert tomt til venstre på kartet) planeres. Bruk av samme enterpenør på disse prosjektene kan vurderes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere