Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7111 Siste år
4408 Siste 3 mnd
377 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbudskonkurranse - 9010360F - Åsheim barneskole - tilbygg garderober

Registrert Dato: Fredag 10. Juli 2020

Åsheim barneskole har tre etasjer, hvorav den ene er en sokkeletasje. Klasserommene ligger i 1. og 2. etg. I dag benyttes korridorer utenfor klasserommene som garderober til elevene. Med bakgrunn i dette er det et ønske og behov for ny garderobeløsning som frigir arealet i korridorene. Dette er planlagt løst ved å etablere et tilbygg/ny fløy mot sør i dagens skolegård. Den bygges i to etasjer med utvendige trapper. Utvidelsen skal gi nye garderober til 300 barn fordelt på to etasjer i nordfløyen.
En trafo i underetasjen skal flyttes ut av skolens område før arbeidene settes i gang. Dette gjøres av Tensio, koordinering av arbeidet skal medregnet av entreprenøren.
Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise iht. konkurransegrunnlag og gjeldende myndighetskrav. Oppstart på byggeplass er planlagt juni 2021 med overlevering senest 01. juni 2022. 


Referansenummer:  2020/39662