Arkitekt, IT/Web og Support, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1367 Siste år
987 Siste 3 mnd
96 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Andre gangs publisering - Konsulenttjenester for utvikling av nasjonal geodata infrastruktur i samsvar med IGIF sin strategi og retningslinjer

Registrert Dato: Fredag 20. November 2020

Med støtte fra UD gjennomfører oppdragsgiveren utviklingsprosjekter i Georgia, Kirgisistan, Moldova og Ukraina. Generelt sett støtter prosjektene utviklingen av nasjonale geodata infrastrukturer, leverer av nye geografiske data, forbedrer teknisk og profesjonell kapasitet til samarbeidspartnere og bidrar til økonomisk vekst og oppnåelse av FNs bærekraftsmål.
IGIF - Integrated Geospatial Information Framework er et rammeverk, utviklet av FN og Verdensbanken, for å støtte utviklingen av nasjonale geodata infrastrukturer i utviklingsland.
Siden lanseringen av IGIF har oppdragsgiveren tatt en aktiv rolle i å fremme implementeringen av IGIF i Georgia, Kirgisistan, Moldova og Ukraina.
Formålet med anskaffelsen er å velge en leverandør som skal gi konsulenttjenester med implementeringen av IGIF - Integrated Geospatial Information Framework i Georgia, Kirgisistan, Moldova og Ukraina.
Omfanget av kontrakten blir fire oppdrag - ett for hvert land. Detaljert informasjon om kontraktens omfang er gitt i kravspesifikasjoner.


Referansenummer:  20/44154

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift