Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Andre gangs publisering - Konsulenttjenester for utvikling av nasjonal geodata infrastruktur i samsvar med IGIF sin strategi og retningslinjer

Med støtte fra ud gjennomfører oppdragsgiveren utviklingsprosjekter i Georgia, Kirgisistan, Moldova og Ukraina. Generelt sett støtter prosjektene utviklingen av nasjonale geodata infrastrukturer, leverer av nye geografiske data, forbedrer teknisk og profesjonell kapasitet til samarbeidspartnere og bidrar til økonomisk vekst og oppnåelse av FNs bærekraftsmål.
igif - Integrated Geospatial Information Framework er et rammeverk, utviklet av fn og Verdensbanken, for å støtte utviklingen av nasjonale geodata infrastrukturer i utviklingsland.
Siden lanseringen av igif har oppdragsgiveren tatt en aktiv rolle i å fremme implementeringen av igif i Georgia, Kirgisistan, Moldova og Ukraina.
Formålet med anskaffelsen er å velge en leverandør som skal gi konsulenttjenester med implementeringen av igif - Integrated Geospatial Information Framework i Georgia, Kirgisistan, Moldova og Ukraina.
Omfanget av kontrakten blir fire oppdrag - ett for hvert land. Detaljert informasjon om kontraktens omfang er gitt i kravspesifikasjoner.
Anbud id:
683211
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 20. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud