Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Ansk-0537-10. propedutisk laboratorium- nytt odontologibygg - uib

UiB v/ Statsbygg oppfører et nybygg (nob? Nytt odontologibygg UiB) med adresse Årstadveien 19, for aktiviteter knyttet til Universitetet i Bergen, Odontologisk universitets klinikk, odontologisk institutt og klinikk for offentlig tannhelsetjeneste. Dette innebærer blant annet at klinisk praksis for tannlegestudenter, tannpleierstudenter, tannlegespesialister og videreutdanningskandidater utføres i dette bygget.
i forbindelse med innredning av nytt odontologibygg (nob) skal det investeres i nødvendig dentalt utstyr.
i forbindelse med oppføring av nytt odontologibygg skal det innredes ny propedeutisk lab.
Det skal anskaffes 54 stk arbeidsstasjoner for propedeutisk laboratorium.
Hovedformål er preklinisk praksis for studenter. Arbeidsstasjonen skal tilsvare en tannteknisk arbeidsbenk og en simuleringsunit med fantompasient for tannlege/tannpleier.
Det skal også anskaffes laboratorieinnredning til propedeutisk lab med tilhørende birom, inkludert gipslaber på kjevortopedisk avdeling spesialistavdeling.
Hovedformål for dette, er tanntekniske lab-arbeider for studenter og ansatte. Innredningene kal ha integrert tannteknisk utstyr som: luftpistoler, med automatisk tilbaketrekk, gipsavskillere, vasker, gips punktavsug, o. s. v. Som beskrevet på romskjemaene.
Videre skal det også anskaffes 14 stk tekniker arbeidsstasjoner.
Hovedformål er tannteknisk arbeide for studenter og ansatte. Arbeidsstasjonene skal være ergonomisk utformet og godt tilrettelagt for tannteknisk arbeide. Det skal være arbeidsbord, skuffeseksjon, operatørbelysning, plass for av-utstyr inklusive Pc og skjerm samt øvrig utstyr i henhold til spesifikasjon nedenfor. Arbeidsbenkene skal ha en integrert aluminiumskanal for tekniske installasjoner i bakkant av benken.
Innredning i henhold til tegninger.
Oversikten over anskaffelsens omfang vises i vedlegg 3? Kravsspesifikasjon
Anbud id:
126303
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Mandag 29. November 2010

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud