Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4499 Siste år
1203 Siste 3 mnd
394 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ansk-0636-10 haukelandsveien 28, armauer hansens hus- teknisk infrastruktur med mer.

Registrert Dato: Onsdag 29. Desember 2010

Haukelandsveien 28, som ble tatt i bruk i 1963, tilfredsstiller ikke lenger dagens krav, verken i forhold til energibruk, universell utforming eller som ramme for godt lærings- og arbeidsmiljø.
Målet med anskaffelsen er å bringe bygget opp til en tidsmessig standard som er i samsvar med Universitetet i Bergen sine ambisjoner
som et grønt universitet og fremstå fremtidsrettet i forhold til miljøkrav, energibruk, tilgjengelighet for alle med videre. Det er også viktig å legge til rette for gode arbeidsplasser med godt inneklima, gode lærings- og arbeidsmiljø mv.
Det aktuelle bygget som inngår i denne utlysingen, Armauer Hansens Hus, ligger i Haukelandsveien 28 og er opprinnelig et kombinert kontor, forsknings- og laboratoriebygg fra tidlig 60-tallet. Etter renoveringen vil det være et kombinert forsknings-, undervisnings- og kontorbygg.
Prosjektnavnet ?felles infrastruktur?, er ment å signalisere at det i prosjektet inngår all infrastruktur som er felles for både Universitetet i Bergen og Helse Bergen. I prosjektet inngår også utvendig isolering med nye vinduer og fasadekledning for kontor- og laboratorieblokk.
Antatt volum på avtalen: Berørt areal som kommer helt eller delvis inn under ombyggingen er ca. 6.000 m2 pluss areal for nye ventilasjonsrom på tak
For ytterligere informasjon om oppdraget / anskaffelsen vises det til spesifikasjon konkurransedokumentenes beskrivelse.