Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

16267 Siste år
12795 Siste 3 mnd
603 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ANSK-2923-17 Helsecampus Årstadvollen

Registrert Dato: Fredag 22. Desember 2017

Oppdragsgivere vil være Universitet i Bergen (UIB) og det UIB kontrollerte selskapet Nygårdshøyden Eiendom AS (NEAS). Helsecampus Årstadvollen er en del av et fremtidsrettet klyngeprosjekt initiert av Universitetet i Bergen. Etablering av kunnskapsklynger er et viktig ledd i Universitetet i Bergens strategi for å videreutvikle fremragende forsknings og utdanningsmiljøer. Helseklyngen har som visjon å bli et internasjonalt kraftsentrum som skal skape innovative helse- og omsorgsløsninger for hele mennesket, ved hjelp av fremragende forskning og utdanning, fullverdige praksisarenaer og tverrfaglig samhandling.
På bakgrunn av dette skal Helsecampus Årstadvollen bygges. Årstadveien 17 «Gammelt odontologibygg GOB» skal rives, og det skal bygges et nytt bygg som skal huse deler av helseklyngen. For mer informasjon vises det til konkurransedokumentene.