Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av arbeidspsykologiske testverktøy

Verktøyet skal hjelpe oppdragsgiver å høyne kvaliteten på rekrutteringsprosessen og resultatet av den. Kunden ønsker derfor en løsning som kan predikere kandidaters jobbprestasjon, samtidig som den er brukervennlig for oppdragsgiver, testadministrator og kandidater.
Leverandøren skal levere personlighets- og evnetester. i tillegg bør leverandøren kunne tilby verdi- og ferdighetstester, men dette er ikke et minimumskrav.
Gjennom bruk av kompetanserammeverk skal kunden enkelt kunne definere kritiske kompetanser for en stilling og videre måle kandidatenes kompetanser gjennom spesifikke psykometriske verktøy, slik som for eksempel personlighetstest i tillegg er det ønskelig å bruke testverktøy i utviklingssammenheng, både i forbindelse med lederutvikling og teamutvikling. Kunden ønsker å inngå avtale med en leverandør av tester som kan tilby:
testverktøy (personlighet, evne-, verdi- og ferdighetstester).
kompetanseverktøy
sertifisering og kurs i bruk av kompetanse- og testverktøy
rapportering
dokumentasjon og manualer
brukerstøtte/rådgivning
Test - og kompetanseverktøyet må oppfylle alle absolutte krav i kravtabellene i kravspesifikasjonen.
Avtalen vil ha en varighet på 2 år med opsjon på ytterligere 1+1 år.
Verdien av avtalen antas å være rundt kr. 2. 000. 000 ekskl. Mva. For alle fire årene. Dette er kun et estimat, og er ikke bindende for kunden.
Oppdragsgiver legger Leverandørens standard tjenesteavtale (sla) til grunn for tjenesten. Kravspesifikasjonen setter dog noen absolutte krav til tjenestenivå som må oppfylles.
Anbud id:
631782
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 28. Februar 2020