Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Utleie, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av brakker til forhåndsstemmegivningen ved stortingsvalget og sametingsvalget 2021

Det er behov for å leie brakker som skal brukes som lokaler til forhåndsstemmegivningen ved stortingsvalget og sametingsvalget i 2021. Brakkene skal plasseres rundt i Oslo på sentrale plasser. Det er per november besluttet at det skal plasseres brakker på 24 steder, men antallet kan endres noe. Det er ikke usannsynlig at antallet kan øke til rundt 30. Hver brakke består av 2-3 brakkemoduler. De fleste har 3 brakkemoduler. nøyaktig antall brakkemoduler som vi ønsker å leie vil være klart innen våren 2021. Bystyrets sekretariat skal leie fullt ferdige brakker med definert innhold. Leverandør har ansvar for å sette ut, montere, demontere og fjerne brakkene. Brakkene må være ferdig innredet og klare til bruk når forhåndsstemmegivningen starter tirsdag 10. August. Forhåndsstemmegivningen avsluttes fredag 10. September.
Vi ønsker å leie brakkene fra og med 27. 07. 2021 til og med 15. 09. 2021.
Det er valgstyret i Oslo som beslutter steder og åpningstider for forhåndsstemmegivningen. Av hensyn til valggjennomføringen og tilliten til valget er det av stor viktighet at alle forhåndsstemmesteder til enhver tid kan holde åpent i de tider som er bestemt.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjonen.
Videre har oppdragsgiver opsjon på å forlenge kontrakten for inntil 1 valg til (kommunestyrevalget og valg til bydelsutvalg 2023).
Anbud id:
689311
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 24. Desember 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud