Alarm & sikkerhet, Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3491 Siste år
928 Siste 3 mnd
292 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av bygningsmessige arbeider og branntetting

Registrert Dato: Tirsdag 12. Mars 2013

Boligbygg Oslo KF (BBY) har mottatt 20 rapporter fra Brann- og redningsetaten i Oslo som påpeker div. feil og mangler i eiendommer. Det er flere bygningsmessige oppdrag som må utføres i våre eiendommer og det er grunnen til at BBY ønsker å tilknytte seg en leverandør for utføring av disse. Anleggene er plassert på de ulike byggene tilhørende Boligbygg Oslo KF.
Konkurransen er kunngjort i DOFFIN/TED og på Oslo kummunes anskaffelsesportal. Konkurransedokumentene finner en på Oslo kommunes anskaffelsesportal. All kommunikasjon vedrørende konkurransen skal foregå via protalen. Unntak er innsendelse av leverandørenes spørsmål til konkurransegrunnlaget og innlevering av tilbud.
Med virkning fra 10.05.2013 ønsker oppdragsgiver å inngå en rammeavtale med ekstern tjenesteyter innen bygningsmessige arbeider og branntetting. Oppdraget vil gjelde for 2 år med opsjonsmulighet for ytterlige 1 + 1 år.
Oppdragsgiver har estimert total anskaffelseskostnad til ca 5.000.000 kr over en fire års avtaleperiode inklusiv opsjon. Dvs. årlig ca 1,250.000 kr.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere