Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anskaffelse av Eiendomsforvaltningssystem (FDVU) og prosjektregnskap

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Anskaffelse av Eiendomsforvaltningssystem (FDVU) og prosjektregnskap

Seksjon Eiendom i Vestfold og Telemark fylkeskommune (vtfk) har besluttet at det skal gjennomføres en anskaffelse av ett fdvu-system for vtfk med hovedvekt på drift og vedlikehold, internkontroll, muligheter for leiekontrakter og grunndata. i tillegg er det besluttet at prosjektregnskap skal være en del av anskaffelsen. Programvaren skal leveres som en tjeneste (SaaS) som skal dekke bruksrettigheter, drift, vedlikehold og innføring av en ferdig utviklet løsning i bruk i det norske markedet. Innføringen skal omfatte tjenester som konfigurering, overføring/konvertering av data, integrasjon, test og opplæring.
Anskaffelsens formål: Det er i dag ulike løsninger for eiendom-forvaltningssystem i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Dette er systemer som tidligere ble benyttet i hhv. Vestfold fylkeskommune og Telemark fylkeskommune. Systemene som benyttes i dag er både Facilit og Plania. Formålet med anskaffelsen av ett fdvu-system er å sikre effektiv forvaltning og drift av bygningsmassen som eies/driftes av Vestfold og Telemark fylkeskommune. Den totale eiendomsportefølje i vtfk er på nærmere 400. 000 m2 bygg, hovedsakelig videregående skoler og fylkeshus. i tillegg forvaltes om lag 7. 100 dekar grunneiendomsareal, herunder skog og jordbruksarealer, arealer til friluftsliv og festetomter.
En nærmere beskrivelse av anskaffelsen finnes i "Bilag 1a - Kundens kravspesifikasjon-fdvu".
Anskaffelses verdi og omfang: Anskaffelsens totale verdi anslåes til: NOK4. 000. 000. Volumet er estimert ut i fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende system for samme kjøpergruppe for tidligere år, samt fremtidige budsjett. Volumet må derfor betraktes som anslag og er ikke bindende.
Rammeavtalens/avtalens varighet vil være 2 år. Oppdragsgiver skal ha opsjon på forlengelse av rammeavtalen i ytterligere 4 år med 1 år av gangen, til sammen maksimalt 6 år.
Anbud id:
762491
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 22. Oktober 2021

Lignende oppdrag i

6 anbud