Rengjøring i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

294 Siste år
196 Siste 3 mnd
5 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av løpende tjenestekontrakt for vaskeritjenester til Sortland kommune helse og omsorg

Registrert Dato: Søndag 24. Januar 2021

Denne avtalen skal tilfredsstille oppdragsgivers behov for vaskeritjenester for tekstiler til kommunen, og at tjenesten skal utføres i henhold til de lov, forskrifter og reglementer som regulerer vaskeritjenester og smittevern til helseinstitusjoner og institusjonskjøkken.
Valgt tilbyder må levere sine tjenester etter krav i:
- Forskrift om smittevern i helsetjenesten
- Bransjestandard- Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler i helseinstitusjoner (2015).
- Bransjestandard- Hygienekrav for vaskerier som behandler næringsmiddeltøy.
- mfl.
Oppdragsgiver har i dag eget vaskeri som er i drift ved Lamarktunet sykehjem som skal gradvis avvikles i sammenheng med oppstart av kontrakten på vaskeritjenester. Med dette vil oppstart for levering av tjenesten avtales nærmere når avviklingsprossen er avklart, men kan forventes oppstart tentativ vår/sommer 2021.  
Konkurransen er begrense til å kun omfavne virksomheter eller programmer som har som hovedformål og integrere funksjonshemmende eller vanskeligstilte personer i arbeidslivet, Jf. Lov om offentlig anskaffelser 17 Juni 2016 Nr 73 § 16-9" Oppdragsgiveren kan begrense konkurransen til virksomheter eller programmer som har som hovedformål å integrere funksjonshemmede eller vanskeligstilte personer i arbeidslivet. Dette gjelder bare når minst 30 prosent av de ansatte i virksomheten eller programmet har en funksjonshemming eller er vanskeligstilt. Dersom oppdragsgiveren bruker denne muligheten, skal han angi dette i kunngjøringen"


Referansenummer:  20/1307

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Rengjøring

Drift

Sortland, Nordland