Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Eiendomsmegler, Entreprenør, Snekker, Utleie i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av leiekontrakt for OPS-prosjektet ny barneskole Ensjøbyen

Oslo kommune v/Utdanningsetaten, planlegger anskaffelse av leiekontrakt for ny barneskole (1.-7. Trinn) i Ensjøbyen fra privat leverandør med ops-prosjekt(offentlig privat samarbeid) som gjennomføringsmodell. Leverandøren skal tilby tomt som del av leveransen, og skal stå for prosjektering, regulering, bygging, utleie, drift og vedlikehold i leieperioden på minst 25 år. Skolen er planlagt ferdigstilt år 2018-2020.
Skolen skal ha plass til 840 elever, og bygges etter Utdanningsetatens standard areal- og funksjonsprogram for grunnskoler i Oslo "Standardprogram for nye grunnskoler - Bygg for læring", se vedlegg. Som følge av at konkurransen omfatter tomt/lokasjon, er oppdragsgiver avhengig av at tomten er egnet til
skolebruk og at den vil bli regulert til dette formål. Tomtens generelle egnethet for skole og reguleringsrisiko vil være del av kvalifikasjonskriteriene og bli vurdert i prekvalifiseringsfasen.
Oppdragsgiver vil i konkurransen åpne for at leverandørene kan tilrettelegge for løsningsforslag hvor tomten/eiendommen utnyttes til flere formål, eksempelvis bolig, næring og skole.
Det er planlagt å benytte en forhandlet prosedyre med prekvalifisering. Konkurransen forventes kunngjort i tiden mellom 15. Apil og 15. Mai 2013.
Det vil bli avholdt informasjonsmøte om videre prosess 7. 2. 2013 kl 11-13 i Strømsveien 102, 2. Etg. møterom Svovelstikka.
Utdanningsetaten oppfordrer grunneiere, eiendomsinvesterings- og eiendomsutviklingsselskaper (gjerne med mulighet for å tilby totalentreprise), samt driftsselskaper til å delta i møtet.
påmeldingsfrist til informasjonsmøtet er 1. Februar 2013.
påmelding bes sendt til #E0#.
Vennligst oppgi navn, firma og e-postadresse.
Anbud id:
232033
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 16. Januar 2013

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud