Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Anskaffelse av nøkkelferdige omsorgsboliger for mennesker med demens

Denne anskaffelsen følger prosedyren konkurranse med forhandling. Konkurransen vil bli foretatt i to faser. Den første fasen er kvalifikasjonsfasen, der alle leverandører kan sende søknad om å bli kvalifisert. Kun de leverandører som vurderes kvalifisert kan bli invitert til å inngi tilbud.
Den andre fasen er tilbudsfasen, som består av to tilbudsfrister. Konkurransen er planlagt gjennomført slik at leverandørene til første tilbudsfrist kun trenger å beskrive de tilbudte løsninger på et noe mer overordnet skissenivå, som de så i første forhandlingsomgang får tilbakemeldinger på.
først ved tilbudsfrist nr 2 skal det levers et «komplett» tilbud med mer detaljerte tegninger og detaljeringer, som så blir gjenstand for drøftelser i andre forhandlingsomgang. Det vil bli gjennomført en første vurdering av mottatte tilbud før første forhandlingsomgang. Dersom det er mer enn tre mottatte tilbud, vil kun de tre tilbudene som etter en vurdering mot tildelingskriteriene anses best bli invitert til forhandlinger.
Etter andre forhandlingsomgang vil det bli satt en felles tilbudsfrist for endelig tilbud. De endelige tilbudene blir evaluert, og valgte leverandør utpekt og meddelelse om dette sendt alle tilbyderen. Se nærmere om de planlagte forhandlingene under punkt 4. 5.
Anbud id:
611616
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Fredag 4. Oktober 2019

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud