Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Anskaffelse av nytt kunstgress til Kippermoen

Gammelt kunstgress skal fjernes og det gjøres nødvendig grunnarbeid før nytt dekke skal leveres, legges og merkes. Anskaffelsen gjelder altså fjerning av eksisterende kunstgress, levere nytt kunstgress dekket, som skal legges og merkes iht gitte krav i vår kravspesifikasjon. i tillegg bes det om opsjon på avfallshåndtering av eksisterende dekke.
Kunstgressarealet er totalt ca 7200 m2. Det skal merkes for en 11-er bane på 64 x 100 meter, samt baner for aldersbestemt fotball. Komplett ferdig utlagt dekke skal tilfredstille fifa Quality Pro etter felttest. Felttesten skal gjennomføres innen det er gått 10 måneder etter installasjon.
Etter fjerning av gammelt kunstgress, vil kommunen selv besørge for utbedring av grunnarbeid før nytt dekke kan legges på.
i oppdragsgivers tilbudsforespørsel bes det om to kunstgressdekke med granulat. Det ønskes tilbud på to typer granulat. Bakgrunnen for at dere forespørres om to typer granulat er at ny sak angående kunstgress skal opp i kommunestyret #URL0# 2019. Der vil det bli tatt en endelig beslutning på hvilket granulat som skal anskaffes. Ved evaluering av tilbud vil leverandørenes besvarelse på det valgte granulatet ligge til grunn. Eksempelvis vil det, dersom det besluttes å legge kunstgressdekke med gummigranulatet sbr, kun evalueres de deler av tilbudet som omfatter dette. Oppdragsgiver vil så snart vedtak er fattet videresende dette til leverandører som har gitt tilbud.
Oppdragsgiver tar derfor forbehold om at kommunestyrets vedtak vil være gjeldene for hvilket dekket som skal legges, samt at prosjektets endelige fullfinansiering godkjennes av kommunestyret.
Anbud id:
585655
  • Sted:
    Vefsn
  • Registrert:
    Onsdag 22. Mai 2019