Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

17362 Siste år
12388 Siste 3 mnd
663 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av paviljonger til Rasta barnehage - kjøp

Registrert Dato: Torsdag 21. Desember 2017

Lørenskog kommune har en sterk befolkningsvekst og det er behov for straksløsninger for utvidet barnehagekapasitet for rask gjennomføring. Det er vedtatt å gå videre med en utvidelse av eksisterende Rasta barnehage. Utvidelsen skal være to nye avdelinger, 18+18 store barn, med et rom for personale. Utvidelsen skal tilknyttes eksisterende barnehage for å kunne fungere med eksisterende avdelinger og ha adgang til fellesfunksjoner der.
Utvidelsen er ønsket ferdig til å tas i bruk i august 2018 men skal planlegges og etableres med et langsiktig perspektiv. Det er lagt opp til at hoveddelen av utvidelsen skal kunne leveres som moduler, og at tilknyttingen til eksisterende bygg plassbygges. Grunnet omfanget av tilpasninger og detaljeringsgraden i ønsket løsning vil fremdriften være tema ved forhandling. Siden etableringen er tenkt i ett langsiktig perspektiv er kvalitet også en høyt prioritert faktor.
For utdypning av oppdragsgivers behov og krav, se konkurransegrunnlagets del III – kravspesifikasjon.


Referansenummer:  17/6518