Entreprenør, Vanntetting i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

643 Siste år
183 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av produkter til vannsikring og vann- og frostsikring av jernbanetunneler

Registrert Dato: Tirsdag 26. Juni 2012

Jernbaneverket skal inngå en rammeavtale på inntil 4 år for anskaffelse av produkter til vannsikring og vann- og frostsikring av jernbanetunneler i Norge. Se vedlagte tekniske kravspesifikasjoner for hvilke krav som stilles til produktene. Jernbaneverket ønsker å testmontere produkter for vannsikring og vann- og frostsikring fra de 2-4 mest konkurransedyktige tilbyderne i uke 39 og 40 i 2012. Det tas sikte på å testmontere i størrelsesorden 20 kvm pr produkt i tunnelvelvingen. Resultatet av testmonteringen vil inngå i evalueringen av tildelingskriteriene som oppgis i konkurransegrunnlaget.
Konkurransen vil bli gjennomført via prekvalifiseringsdatabasen TransQ
(*** Linken er fjernet *** Databasen administreres av selskapet Achilles som vil kunne hjelpe til ved innmelding. Leverandører som ønsker å delta i denne konkurransen må sende skriftlig påmelding til Jernbaneverket v/Øystein Anker Sørensen (soroys@jbv.no) innen 06.08.12 kl 12.00 slik at man kan få tilsendt konkurransegrunnlaget. I tillegg må alle leverandører stå registrert som ?kvalifisert? i TransQ under minimum ett av følgende tre produktnomenklaturer, 4.2.1 / 4.5.99 / 4.19.99, på tilbudsfristens utløp for å få delta i konkurransen. Jernbaneverket tar sikte på å sende ut konkurransegrunnlaget til påmeldte leverandører i uke 32. Tilbudsfrist samt frist for å være kvalifisert i TransQ blir i uke 36. All nødvendig informasjon om konkurransegjennomføringen blir detaljert beskrevet i konkurransegrunnlaget som for øvrig blir utformet på norsk.
Det vil ikke bli kunngjort noe mer informasjon om denne konkurransen her. Ta kontakt med Øystein Anker Sørensen ved eventuelle spørsmål. Se over for kontaktinformasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Vanntetting

Anskaffelse, Frostsikring, Kravspesifikasjoner, Leverandører, Rammeavtale, Utløp, Vann, Vannsikring

Masfjordnes, Hordaland

Avsluttet: Mandag 06. August 2012