Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anskaffelse av Rammeavtale for Ekstern varslingtjeneste

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Anskaffelse av Rammeavtale for Ekstern varslingtjeneste

Denne anskaffelsens formål er å inngå avtale med en ekstern leverandør om etablering og drift av eksternt mottak av varsler. Varslene kan komme fra internt hos Kunden, fra leverandører/ kontraktsparter eller fra utenforstående.
Generell orientering om leveransen
Bane nor sf har etablert en varslingsordning for mottak av varsel om kritikkverdige forhold, og compliance Officer har vært ansvarlig for saksbehandlingen av varsling siden 2018. Hensikten med varslingsordningen er å rydde opp i uønskede forhold og gi trygghet både for den som varsler og for den det blir varslet om. Det eksterne varslingsmottaket inngår som en del av Bane nor sf satsing på forebygging og avdekking av korrupsjons- og mislighetssaker og andre kritikkverdige og lovstridige forhold.
Compliance Officer er mottaker av varslene og tar varslene inn i Varslingssekretariatet sine ukentlige møter. i varslingsekretariatetet sitter i tillegg til compliance officer leder for governance i juridisk avdeling og leder for hr-sjefene. Varslingssekretariatet er ansvarlig for saksbehandling av varsler i henhold til konsernprosedyre for varsling. Compliance Officer rapporterer til konsernledelsens og styret årlig på varslingssaker.
Anbud id:
632894
  • Sted:
  • Registrert:
    Lørdag 7. Mars 2020

Lignende oppdrag i

6 anbud