Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring, Utleie i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Anskaffelse av rammeavtale for vikartjenester - renholdspersonell

Anskaffelse av vikartjenester renholdspersonell.
Formålet med denne avtalen er gjennom gjensidig samarbeid, effektiv kommunikasjon og forenklede rutiner, sikre tilgang til kvalifisert arbeidskraft ved kortvarig behov.
Rammeavtale om leie av renholdspersonell vil ikke være til hinder for at oppdragsgivers virksomheter ved behov for ekstra personell benytter egne deltidsansatte og tilkallingsvikarer som vil jobbe ekstra. Oppdragsgiver kan også foreta midlertidige ansettelser ved behov for spesialkompetanse eller erfaring. Eksempel på dette kan være i forbindelse med planlagte permisjoner, ferier og lignende.
Fylkeskommunene har ikke tidligere hatt rammeavtale på dette området. Innkjøpet av vikartjenester har de siste årene har variert, men hadde et omfang på ca nok 2, 2 mill eks. Mva i 2010 og ca 965. 000 eks mva i 2011. Gjennomsnittlig per år er det kjøpt vikartjenester for ca 1, 6 mill. Dette anslaget forplikter ikke fylkeskommunen. Det historiske forbruket kan bare med forbehold benyttes som anslag for forventet forbruk i kommende periode da behov for vikarer varierer og er avhengig av faktorer utenfor arbeidsgivers kontroll. Oppdragsgiver forplikter seg ikke til å kjøpe tjenester til en fast sum, men til å kjøpe tjenester etter behov.
Anbud id:
182715
  • Sted:
    Kongsvinger, Hamar Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 15. Februar 2012

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud