Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Anskaffelse av rapporter om global letevirksomhet

Leteaktiviteten på norsk sokkel har de siste årene har vært høy. Økningen skyldes i hovedsak høye oljepriser og endringer i norsk letepolitikk. Dette har resultert i mange funn. od ønsker å bidra til at denne positive utviklingen fortsetter. Som en del av ODs langsiktige arbeid med å tilrettelegge for effektiv leting på norsk kontinentalsokkel har od behov for levering av rapporter om global leteaktivitet. Det er behov for rask levering og leveringstidspunkt vil bli evaluert, jf punkt 5. 1. i konkurransegrunnlaget.
Se vedlegg 1 i konkurransegrunnlaget for nærmere beskrivelse.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
se konkurransegrunnlaget
Anbud id:
219375
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 4. Oktober 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

2 anbud