Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1801 Siste år
957 Siste 3 mnd
75 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av system for besøksregistrering

Registrert Dato: Onsdag 12. Februar 2020

Besøkende i Trondheim Bydrift skal registrere seg og eventuelt varsle sin ankomst til rette vedkommende en har en avtale med. Oppdragsgiver har derfor identifisert et behov for et besøksregistreringssystem som ivaretar både besøkende og ansatte ved gjennomføring av besøk. Besøkende må derfor enkelt kunne velge om man har avtale eller ikke på en skjerm, og at det samtidig går ut et varsel til rette vedkommende om at besøket har kommet.
Det er ønskelig at en ved ankomst taster inn på skjerm/brett om en har en avtale eller ikke har en avtale. Det er da ønskelig at vedkommende en har møte med underrettes via feks sms eller e-post. I de tilfellene en ikke har avtale, er det ønskelig at en kan få flere valg for å underrette om hvilket ærend en har, eksempelvis "Vannmåler", "ledningskart", "post" eller lignende.
I de tilfellene en ikke har en avtale, må det likevel kunne registreres navn og lignende på personen, slik at man for eksempel kan ta ut liste over samtlige på bygget ved behov (feks. evakueringsliste).  


Referansenummer:  2020/29046

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Vannmåler

Trondheim, Sør-Trøndelag