Alarm & sikkerhet, Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1506 Siste år
338 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av videomatrise og bistandstjenester

Registrert Dato: Tirsdag 25. Mai 2010

Det søkes å inngå 2 avtaler av varer og tjenester til utbygging av vårt digitale videomatrise. Det skal inngås 1 rammeavtale for kjøp av varer til videomatrise og 1 avtale om levering av bistandstjenester. Begge avtalene skal inngås med én og samme leverandør og tilbydere bes derfor innlevere ett samlet tilbud som omfatter begge avtalene.
Eksisterende system er NiceVision Control Centre og de varer og tjenester som tilbys skal derfor være kompatible med dette systemet. Bistandstjenesten omfatter utstyrsmontasje, idriftsettelse av utstyr, konsulenttjenester, vedlikehold, utrykning, telefonbistand og opplæring.
Dagens videoovervåkningsanlegg er en hybrid løsning med en eldre American Dynamics analog videomatrise i samvirke med ett digitalt NiceVision system. Oppdragsgiver ønsker å kjøpe varer og tjenester for å utvide anlegget. Anskaffelsen har som formål å fullføre digitaliseringen og oppgraderingen mot eksisterende NiceVision Control Center.
Eksisterende NiceVision system består av rekordere, enkodere, dekodere, nettverkskomponenter, servere og klientutstyr. Alle anleggskomponentene er sammenbundet over dedikert nettverk uten ekstern tilknytning.
Leverandøren skal kunne tilby de varer og tjenester som spesifisert i bilag 1 til både kjøps- og bistandsavtalen. Leveransen skal gjøre det mulig å fullføre digitaliseringen og oppgraderingen mot eksisterende NiceVision Control Center.
Leverandør skal kunne fremlegge dokumentasjon utstedt av Nice Systems som beskriver at tilbudte varer er direkte kompatibelt med NiceVision Control Center uten bruk av mellom-software. Denne forpliktelsen skal gjelde i utstyrets levetid, estimert levetid er 10 år.
Det vises ellers til bilag 1 til både kjøpsavtalen og bistandsavtalen hvor hovedytelsen og opsjoner er spesifisert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere