Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Snekker, Solskjerming i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse - Rammeavtale for kjøp av inventar

Nav vil inngå rammeavtale med én leverandør, som eventuelt knytter til seg underleverandører. Leverandøren må kunne tilby levering, montering og service over hele landet. nav har driftssted i ca. 420 av landets kommuner, på 530 adresser. Basert på tall fra 2017, og estimering av fremtidig behov, anslås verdien å være på 150 millioner nok inkludert mva. Og opsjoner.
De statlige enhetene i nav plikter å bruke denne avtalen ved behov for avtalens produkter og tjenester. De kommunale enhetene i nav, samt eventuelle virksomheter som deler lokaler med nav eller leier ut lokaler til nav, skal ha opsjon på til å gjøre avrop på denne avtalen. Enheter som utløser denne opsjonen skal kunne be om å motta faktura direkte fra leverandøren.
NAVs leverandører og avtalepartnere skal respektere grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø. Varer som leveres til nav skal være fremstilt under forhold som er forenlige med krav som er angitt i konkurransegrunnlaget. Kravene bygger på sentrale fn-konvensjoner, ilo-konvensjoner og nasjonal arbeidslovgivning på produksjonsstedet.
Anbud id:
554401
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 1. November 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud