Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Anskaffelse - Utstyr til sanse-, fysioterapi- og stellerom ved Hatlane skole, 2013

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av utstyr til sanse-, fysioterapi- og stellerom ved Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom kf (Åke).
Hatlane skole er under oppføring, og formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for utstyr til skolens sanse-, fysioterapi-, og stellerom i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i konkurransegrunnlagets Del 2 - Kravspesifikasjon.
Hatlane skole er bygd etter normene for passivhus.
Sanserom er et rom som skal stimulere syn, hørsel, smak, føle og lukt. Ved Hatlane skole skal en ha et hvitt sanserom. Det hvite rommet innbyr til allsidig bruk, og skal innby til stillhet, ro og avslapning- musikk, lys og lyd.
Blant annet skal produktene som tilbys være solide og slitesterke, tåle røff behandling og hard bruk. De skal ha lang levetid og god brukervennlighet til den bruk som må påregnes. Leverandør skal legge vekt på universell utforming av utstyret slik at det kan benyttes av flest mulig/alle.
Videre skal utstyret være ergonomisk riktig utformet.
Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: #URL0#? id=31946
Omfang/mengde fremkommer av konkurransegrunnlaget og dets pris- og produktkravskjema.
Utstyr til sanse-, fysioterapi og stellerom ved Hatlane skole.
Anbud id:
236403
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 14. Februar 2013

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud