Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Taksering, Termografering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6787 Siste år
1765 Siste 3 mnd
528 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ansvarlig utførende og / eller kontrollerende søkes til spennende boligprosjekter

Registrert Dato: Fredag 22. Februar 2013

Hei,
Vi er en gruppering med samarbeidsfirmaer, som importerer seksjoner til boliger fra Sverige, Finland, Tyskland og de Baltiske landene.

Da vi har kunder over hele landet, søker vi nå etter ingeniører, byggmestre o.l. Som kan få lokal eller sentral godkjenning på utførelse og / eller kontroll av konstruksjoner inntil tiltaksklasse 2, eller har dette fra før, til å samarbeide med oss enten i gitte geografiske områder, eller over hele landet, etter nærmere avtale.

Vi leverer både vanlig standardboliger etter ny TEK, men også passivhusstandard, og plusshus, og til meget fordelaktige priser for våre kunder.

Vi kan levere alt fra byggesett uten montering, eller med montering ferdig satt opp over grunnmur, inkl. Transport og montering av råbygg, til mer komplette bygg. Alle bygg kan avtales med eller uten egeninnsats, og i tillegg til en del standardboliger, kan vi også levere 100% skreddersyde arkitekttegnede boliger. Vi har korte leveringstider på byggesettene, helt ned mot 5 ukers produksjonstid med tillegg for transport. Og i og med at disse blir forhåndprodusert som seksjoner (eller moduler også enkelte ganger), så blir monteringstiden meget kort på byggeplassen.

De som er interessert i å vurdere dette nærmere, bes sende oss en liten beskrivelse av utdannelse og arbeidserfaring, hvilke ansvasretter man er i besittelse av, samt samt i hvilket eller hvilke områder man ønsker å operere i.