Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arbeidspsykologiske testverktøy til rekruttering - Med delkontrakter

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Arbeidspsykologiske testverktøy til rekruttering - Med delkontrakter

Kunden har fått ansvar for å levere flere fellestjenester innenfor hr-området til departementsfellesskapet, herunder visse tjenester innen kompetanseutvikling og rekrutteringsstøtte til femten departementer og Statsministerens kontor. i tillegg skal Kunden ivareta egne interne rekrutteringsprosesser. dss skal fra høsten 2019 starte pilotering på arbeidspsykologisk testing av aktuelle lederkandidater i rekrutteringsprosesser for noen departementer. dss ønsker å inngå avtale med en leverandør som kan tilby:
• Testverktøy (arbeidspsykologiske tester, herunder et "lederbatteri" som minimum består av en personlighetstest)
• Kurs og sertifisering i bruk av testverktøy
• rådgivning/ brukerstøtte
• Konsulentbistand
Etter gjennomført pilot høsten 2019, etablerer dss en testtjeneste i 2020 som vil tilbys departementsfellesskapet og dss.
Antall testbrukere anslås til ca. Seks personer hvorav flere er sertifisert på ett eller flere testverktøy fra før.
For rekruttering til lederstillinger ønsker vi å benytte oss av et "ledertestbatteri" som foreslås av Leverandøren. Vi er usikre på volumet, men vi estimerer at det i løpet av det første året kan bli ca. 30 lederstillinger med anslagsvis 60-90 testkandidater. Det antas at det årlige omfanget vil øke gradvis underveis i avtaleperioden mot ca. 70 lederstillinger med anslagsvis 140-210 testkandidater per år.
Hovedandel av kjøp på denne avtalen vil være "ledertestbatteri", men Kunden skal også ha mulighet til å benytte seg av Leverandørens øvrige testportefølje. Kunden skal også kunne benytte verktøyene i utviklingssammenheng.
Det vil i tillegg være behov for konsulentbistand og rådgivning i forbindelse med lederrekruttering. Tallet er usikkert, men vi antar at behovet for konsulentbistand kan være gjeldende for ca. 15 slike rekrutteringsprosesser pr. år.
Anbud id:
614296
  • Sted:
  • Registrert:
    Søndag 20. Oktober 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud